Drop-in Træning

Drop-in træning er her hvor du lærer færdighederne og adfærden, som du skal lære din hund, for at den udvikler sig til en velopdagen, glad, sikker og venlig hund, som du stolt kan tage med overalt.

Træningen tilpasses den enkelte hund.

Dette kan blandt andet være:
o Et virkelig sikkert indkald
o En solid ’bliv’
o Hilse høfligt på mennesker og hunde
o Mannerer omkring mad og at forlade mad (eller menneske!)
o Gå pænt i snor
o Opbygge et godt forhold
o En selvsikker hund… og meget mere!

Dette er blot et lille eksempel på de færdigheder vi dækker, men de læres alle ved hjælp af positive, belønningsbaserede træningsmetoder. Det vigtigste underliggende tema holdet, uanset niveauet, er at opbygge et lykkeligt, positivt forhold mellem dig og din hund. Vi opfordrer dig også til at stille spørgsmål.

For at sikre succes, foreslår vi altid, at du arbejder med din hund i små skridt, for at give den, den bedst mulige chance for at få den rigtige adfærd og dermed opnå en belønning. Hvis vi udsætter dem for en for svær udfordring, og de fejler og fortsætter med at fejle, vil de blive demotiverede og miste al interesse for os og vores forsøg på at arbejde med dem. Derfor foreslår vi altid, at du sætter dig selv og din hund små og opnåelige mål.

Dette er en fantastisk mulighed for dig at socialisere med andre ligesindede hundeejere, som ønsker at få mest muligt ud af deres forhold til deres hunde. Og selvfølgelig er det en fantastisk for din hund at arbejde omkring andre hunde i et kontrolleret miljø.

 

RETURPOLITIK - Hold
Betaling for hold-tilmelding kan refunderes op til 7 dage før hold-opstart. 
Ved under 7 dage før hold-opstart er det muligt at få 50% af beløbet refunderet.
Efter hold-start er det ikke muligt at få refunderet betalingen.

RETURPOLITIK - Klippekort
Klippekort (eller resterende klip) kan refunderes i op til 48 timer efter købstidspunktet. 
Er der blevet brugt et eller flere klip før ønsket om refundering, modregnes den opnåede rabat på de behandlinger det refunderede beløb.