Previous
Next

Puppy 560g

39,95 kr
Inkl. moms

En naturlig start på et langt hundeliv

Fra den første mundfuld fast føde er hvalpen fra naturen tilpasset en kød-baseret kost. Ulvehvalpene slikker ulvemor i mundvigen, som gylper sit sidste bytte op til de små. På samme måde slikker hundehvalpe tæven i mundvigen og får deres første smag af andet end modermælk.

Hvalpens energibehov vil variere meget afhængig af race, miljø, stress- og aktivitetsniveau og det er vigtig, at man prøver sig frem med, hvad der er den perfekte dagsration og justerer dette undervejs.

 

Alder Hvalp
Single Protein Nej
Egenskaber Kornfri
Protein Kylling
Laks
Okse
Produceret i Norge
Hundens størrelse Lille - 1 til 10 kg
Mellem - 10 - 25 kg
Stor - Over 25 kg

Vom og Hundemat har udviklet en blanding til hvalpe, som består af kylling, komave, laks, æg og okselever. Blandingen sikrer hvalpen rigelig med nødvendige næringsstoffer og tager specielt hensyn til hvalpens protein- og energibehov.

Ben og brusk fra kylling er en væsentlig del af alt vores fuldfoder. Ernæringsmæssigt er de meget vigtige i råfoder og bidrager som en naturlig kilde af kalcium og fosfor.

Både voksne hunde og hvalpe har et fordøjelsessystem, som kan nedbryde og fordøje rå, animalske produkter, såsom kød og ben. Råmaterialerne males også fint for at gøre foderet så let fordøjeligt som muligt, samtidig med at vi tager hensyn til foderets struktur.

Når meget små hvalpe første gang får fast foder, anbefaler vi, at det blandes med vand for at give det en suppelignende konsistens. For de allermindste hvalpe kan man også findele det endnu mere i en blender. Vi anbefaler, at man ikke fjerner ben eller brusk inden fodring, da dette vil påvirke  det nøje afstemte indhold af kalk og fosfor i foderet.

Analyse

Protein: 15 %
Fedt: 16 %
Kulhydrater: 0 %
Tørstof: 33-35 %
Aske: 5 %
Kalcium: 0,9 %
Fosfor: 0,6 %
OE: 2050 kcal/kg
OE fra fedt: 71 %
OE fra protein: 29 %

Rigtige fodringsmængde

For at give den rigtige daglige fodringsmængde, kan du frem til hvalpen opnår ca. 40% af forventet voksenvægt, give den 4-5% af kropsvægten.
Fra hvalpen har opnået 40% til den har opnået 80% af voksen kropsvægt, kan du give den 3,5% af kropsvægten. Derefter kan du frem til den er udvokset trappe ned til ca. 2% af kropsvægten pr. dag.

Foder

Hvalpefoderet kan gives alene eller i kombination med andet hvalpefoder (tørfoder eller råfoder) fra 3-4 ugers alderen og til hunden er færdig udvokset. Hvalpefoderet er også velegnet til drægtige og diegivende tæver.

Vi elsker hunde

Dogs In Motion er et ægte hundemekka. 

Vi har en herlig hundebutik på gården, med kun det bedste til vores elskede snuder. 

Vi tilbyder også hundetræning på hold og enkelttræning, adfærdskonsultation, massage, fysioterapi og fodervejledning.

Dogs In Motion

Om os & vores historie
Mød vores hunde

Vores eget mærke: Albert & Co.

Kontakt os

Butikken har åbent:
Torsdag: 15:00 - 17:30
Søndag: 10:00 - 12:00*
*Lukket hver 4. søndag

Højbjergvej 39,
5620 Glamsbjerg

info@dogsinmotion.dk
Tlf: 52-772-773

Dogs In Motion                Højbjergvej 39                5620 Glamsbjerg                cvr. nr. 37688630                52-772-773                info@dogsinmotion.dk