Mød din træner

Velkommen til Dogs In Motions hundetræning!

Mit navn er Maria McKinlay, jeg er uddannet adfærdsbehandler (Canine Behaviour Practitioner) ved ISCP i England. Jeg er desuden uddannet i fysioterapi til dyr, samt samt sportsmassør til hunde, også i England.

Jeg elsker at videreuddanne mig, og er lige nu igang med en ProDogTrainer uddannelse fra England, hvor træning og leg er en og samme ting.


Min filosofi

At forstå vigtigheden af positiv hvalpetræning, ansvarlig avl, og omfavne videnskabsbaseret, sjov, leg og hundevenlige træningsmetoder, der er nemme, effektive og behagelige.

Jeg tror på en tilgang til hundetræning, der primært er positiv. At forstå, at den bedste måde at ændre adfærd på er at vise vores hunde, hvordan vi vil have dem til at opføre sig og belønne dem for at handle på den ønskede måde. Jeg mener, at uønsket adfærd skal rettes, men at rettelserne ikke behøver at være ubehagelige. I stedet kan og skal rettelser af uønsket adfærd være lærerigt, så vores hunde hurtigt kan lære, hvad vi vil have dem til at gøre, så vi alle kan have det sjovt sammen.

Når alt kommer til alt, træner jeg den måde jeg gør, ikke kun fordi det er sjovt, men fordi det virker!

Vores skønne bane

Cirkus-dronningen Aura

Dogs In Motion

Adresse: Højbjergvej 39, 5620 Glamsbjerg
(Indkørsel fra Langstedvej)

Mail: info@dogsinmotion.dk

Tlf: 52-772-773

Hos Dogs In Motion elsker vi glade hunde, og alle vores produkter er testet og godkendt af vores egne hunde.